Modul de limba japoneză pentru liceeni

Secţia de japoneză a Universităţii din București organizează în perioada 14-17 iulie, 2015 un modul de limba japoneză pentru liceeni.

Acest modul se adresează mai ales elevilor de liceu care studiază limba japoneză la liceu sau în timpul liber şi care se pregătesc pentru diferite teste (JLTP, examenul de admitere la Universitatea din Bucureşti etc), dar şi elevilor care sunt interesaţi de limba japoneză.

Modulul are caracter intensiv şi este structurat pe 3 nivele de cunoștințe (conform cu atestatul internaţional de limba japoneza): N5, N5/N4 și N4 (pregătire pentru examenul de admitere la Secția de japoneză, Universitatea din București).

Modulul este gratuit şi se va desfășura în clădirea Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Pitar Moș 7-13.  Cursurile sunt predate de o echipă de profesori români şi japonezi ai Secției de japoneză a Universităţii din București.

 Programul cursurilor:

  Nivel 5, Nivel 4/5:      14-15 iulie: cursuri (orele 9-11, 14-16)

                                             16-17 iulie: activități interactive (orele 9-11, 14-16)

 Nivel 4: 16-17 iulie (orele 9-11, 13-15, 15:30-18:00)

Activități:

-test pentru verificarea cunoștințelor;

-corectarea textului și explicații;

-studiul caracterelor;

-traduceri, retroversiuni;

-particule;

-compuneri și corectarea lor;

-rezovarea subiectelor de la admitere din anii anteriori;

-activități interactive folosind limba japoneză

Înscrierea

 Înscrierea se face prin e-mail până la data de 11.07.2015 ora 20.00 la adresele oana.andone17@gmail.com, bunescu.crina@gmail.com. Mailul trebuie să ăibă titlul “inscriere modul japoneza”şi să conţină: nume, prenume, vârsta, nivelul aproximativ de japoneza(N5-N1),  liceul si clasa. Tot in mesaj  trebuie menționate câteva aspecte ale limbii japoneze pe care participantul ar dori să le aprofundeze.

NB:

-oricine poate participa la orice nivel, dar numărul de locuri este limitat.  Candidaţii vor fi anunţaţi dacă au fost admişi în cursul zilei de 12.07.

Share

Comments are closed.