Premiu la concursul de eseuri Tokyo Foundation

Tokyo Foundation, Nike Air Max 2017 Heren blauw fundaţia care administrează programul NF-JLEP al Nippon Foundation, ff14 gil for sale a organizat anul acesta un concurs de eseuri cu tema “Nihongo wo tsukatte genjitsu sasetai yume” (Vise pe care aş vrea să le îndeplinesc folosind limba japoneză). new balance cm1600 Concursul s-a adresat tuturor studenţilor de la instituţiile care beneficiază de programul NF-JLEP, Hydro Slide Sandals între care se numără şi Universitatea din Bucureşti.

Din numărul total de 80 de înscrieri iniţiale de la toate instituţiile, 32 de eseuri au fost trimise la Tokyo Foundation pentru faza finală de jurizare, SCARPE DA RUNNING UOMO

iar rezultatele au fost postate pe site-ul fundaţiei pe data de 26 noiembrie.

Din partea Universităţii din Bucureşti s-au înscris la concurs trei studente: Georgiana Filip, adidasi new balance barbati pret Voica Panait şi Gabriela Racaru (toate din anul al III-lea). Nike Air Max 97 Femme Dintre acestea, buy wow gold Georgiana Filip a cîştigat un premiu III pentru eseul “Chikyu wo mamoru yume”.

Felicitări cîştigătoarei, Air Max 2017 Donna Rosa

dar şi celorlalte participante.

Share

Spectacol de teatru de păpuşi tradiţional japonez – Shinnai joruri şi Hachioji Kuruma Ningyo

În încheierea seriei de manifestări dedicate împlinirii în anul 2009 a 50 de ani de la reluarea relaţiilor diplomatice dintre Japonia şi România, Adidas Zx 700 Femme Blanche va avea loc la Bucureşti un spectacol de teatru de păpuşi tradiţional japonez, hogan scarpes cu prezenţa a doi mari artişti japonezi în domeniu: Tsuruga Wakasanojo (tezaur cultural în viaţă) şi Nishikawa Koryu.

Data şi ora: 30 noiembrie 2009, nike air max 2016 homme rouge ora 19.00
Locul: Teatrul Odeon (Calea Victoriei 40-42)
Piese: Nininsanbaso, Xavier Musketeers Jerseys Ran’cho, billig nike air max Yaji şi Kita
Organizatori: Ambasada Japoniei în România, GS Air Jordan 3 Japan Foundation, Nike Air Max 90 Femme Fleur Teatrul Odeon

Biletele se pot procura direct de la casa de bilete a Teatrului Odeon, New Balance 533 homme cu o săptămînă înainte de spectacol.
Preţ bilete: categoria I – 21.20 RON, nike cortez uomo saldi categoria a-II-a – 12.72 RON
Program casa de bilete: luni-duminică: 11.30-19.00,

Share

Student bun de Crăciun la Universitatea din Bucureşti

Campania Student bun de Crăciun cuprinde mai multe evenimente de factură socială, Adidas Zx Flux Homme Pas Cher organizate de studenţii Universităţii din Bucureşti, Darian Thompson printre care strîngerea de fonduri, Oklahoma City Thunder haine sau jucării pentru copiii care provin din familii cu dificultăţi sau din centrele de plasament, Nike Kobe colectarea şi împărţirea cadourilor pentru oamenii în vîrstă de la casele de bătrîni,

Share

Seară culturală japoneză la Universitatea "Dimitrie Cantemir"

Joi, 17 decembrie 2009, Asics Femme de la ora 14:30, PUMA King homme la Universitatea “Dimitrie Cantemir” va avea loc a doua ediţie a Serii Culturale Japoneze “Harumachitsuki” (“În aşteptarea primăverii”). Aidas Femme Spectacolul se va desfăşura în Aula Magna a Universităţii – Splaiul Unirii nr. 176, etajul II (staţia de metrou Timpuri Noi).
Program
14:30 Deschidere (în Aula Magna)
14:45 Piesa de teatru Kantan (Y. Mishima)
15:30 Dans tradiţional
15:40 Muzică (koto, nike air huarache ultra uomo chitară, New Balance 247 homme voce)
16:00 – 16:30 Pauză
16:30 – 17:30 Workshop-uri I (kirigami, NIKE AIR MAX TAILWIND 8

origami, Nike Air Force 1 Haut

washiningyo, Yeezy Boost 350 V2 koto, Nike Free Rn Flyknit Homme manga, karaoke)

17:30 – 18:30 Workshop-uri II (ceremonia ceaiului – dna Setsuko Sasaki,

Share